Borduren met Colors

Voor de borduursters: we hebben alles om direct aan de slag te gaan!

Het assortiment in onze winkel wordt steeds breder. Vorige keer vertelden we al over de mooie sortering haak- en breigarens die we hebben toegevoegd, dit keer ligt de focus op borduren.

We hebben voortaan mooie borduurstoffen zoals Aïda, Beijers Bont, Jobelan, stramien en zelfs plastic stramien.

Verder zijn we begonnen met een kleine sortering borduurpakketten voor tafelkleedjes, voorbedrukt in kruissteek of platsteek, en voorbedrukte kussenpakketten.  Ook heel leuk zijn de handdoeken met een aïdarand om zelf te borduren of een knuffel met een stukje Aïda om bijvoorbeeld de naam van een pasgeboren kindje op te borduren. Daarmee heb je een heel origineel kraamcadeautje.

Prachtige patronen

We vonden ook prachtige patronen voor merklappen. De traditionele, moderne en hele gezellige voor de kinderkamer. Met zo'n patroon kun je alle kanten op, want behalve voor de merklap bevat het pakket diverse patronen van andere leuke voorbeelden, waarbij delen uit de merklap worden gebruikt. Iedereen die van borduren houdt kan hiermee haar hart ophalen, maar we weten bijna zeker dat niet fervente borduursters worden verleid om het ook te gaan doen, zo leuk zijn ze.

Zit jouw keuze er niet bij? We kunnen het altijd bestellen!

Van wat we in de winkel hebben word je zeker enthousiast, maar er is natuurlijk veel meer. Geen punt! Via de catalogus van Beijer kunnen we elk pakket bestellen. Voor onze doorgewinterde borduursters kunnen we de borduurpakketten van Thea Gouverneur en Lanarte bestellen. Deze prachtige pakketten vormen een echte uitdaging. Anders dan wanneer je zelf online bestelt, betaal je bij ons voor de borduurpakketten geen verzendkosten.

De uitgebreide molen met DMC borduurzijde hebben we al enige tijd en samen met onze handwerkstof en patronen kun je dus direct aan de slag!

Gezellige  hommel

Nieuw zijn ook de pakketjes om een knuffel te maken. Leuke beestjes die je zelf in elkaar zet en dan cadeau geeft, of als pakketje geeft aan iemand die ook graag handwerkt. Ze zijn er al vanaf € 7,95, zoals de hommel die we  als voorbeeld hebben gemaakt en in de winkel hangt. Ze zijn echt schattig en heel origineel.

Genoeg nieuwe materialen dus. Kom gewoon eens binnen lopen en laat je inspireren. Handwerken is immers een enorm ontspannende bezigheid en het resultaat is altijd iets om trots op te zijn.

Denk je dat het jou niet lukt? Natuurlijk wel, want wij zijn er altijd om je op weg te helpen.

 

Link: Beijer.nl  http://www.beijer-bv.nl/197-borduren

img-20170419-wa0003

img-20170419-wa0002

img-20170419-wa0001

img-20170419-wa0000