Haak de never ending story sjaal.

Dit is een driehoekige sjaal of stola gehaakt in een eenvoudig, maar ontzettend leuk patroon. Ben je een echte haakster of breister, dan heb je ongetwijfeld heel veel restjes in de mooiste kleuren. Met de never ending story sjaal  kun je al die restjes eindelijk eens wegwerken en het resultaat: Geweldig!  We hebben de sjaal zelf ook gehaakt. Je kunt het bekijken in de winkel.

 

Via youtube leer je hoe de sjaal wordt gemaakt.

never-ending-2Het never ending slaat op het patroon dat zichzelf steeds herhaald. Je kunt je sjaal zo groot maken als je zelf wilt. Is je restje wol op, dan knoop je er gewoon een nieuw restje aan.  We moeten je wel waarschuwen: het is een verslavend werkje, want juist door als die kleurtjes wol wil je steeds weer een restje wegwerken en met een nieuw kleurtje beginnen, omdat je benieuwd bent hoe het gaat worden. Zijn je restjes op en is je sjaal nog niet groot genoeg, dan hebben wij wel een bolletje wol in een leuk kleurtje  om mee verder te gaan. Een mooi project voor de zomermaanden. Als je nu begint, terwijl je lekker 's avonds buiten zit of tijdens de vakantie, dan heb je van de winter een heerlijke omslagdoek om in weg te kruipen, toch?

Ga voor de tutorial naar https://www.youtube.com/watch?v=fZZ6u33QZwA of google:  youtube never ending story sjaal

Natuurlijk kun je de sjaal ook haken van nieuwe wol in de kleur die jij mooi vindt. Ton sur Ton bijvoorbeeld geeft een bijzonder effect of de bolletjes wol met verschillende kleurtjes die we hebben. Kom eens kijken, we hebben vast iets leuks. En lukt het via de tutorial toch niet, kom dan ook naar de winkel, dan doen we het je voor.

Iedereen een fijne zomer gewenst, met veel handwerkplezier!

 

never-ending-1