Inspiratie bij Colors

Laat je inspireren bij Colors modestoffen, fournituren en wol

De zomer is voorbij en dus is het tijd om wat moois voor de winter te maken.

Voor modieuze winterkleding hebben we mooie stoffen ingekocht. De trendy kleuren zijn okergeel, turquoise en warm roestbruin en wij hebben prachtige stoffen in die nieuwste modekleuren. Gebreide stoffen, stoffen met een mooie bloemenprint en stoffen die zich goed laten combineren. Van alles hebben we bewust een kleine hoeveelheid, want als je zelf iets maakt wil je uiteraard wel exclusief zijn.

 

Bijna Kerst

Nog twee maanden en het is Kerst, zo snel gaat dat. Heb je al een idee wat je aantrekt tijdens de feestdagen? Bij Colors in de winkel hebben we uiteraard ook de glitter- en glamourstoffen. Leuk toch om straks in je eigen creatie te verschijnen? De voorpret begint nu al. En wat zo handig is: bij ons koop je niet alleen de stof maar direct ook bijpassend garen en de fournituren die je nodig hebt. Na een bezoek aan Colors kun je direct aan de slag.

img-20171017-wa0000

img-20171017-wa0001

Breien voor de winter

Nu het kouder wordt zijn we meer binnen en dan is het toch gezellig om tijdens de donkere avonden een handwerkje op te pakken. Zet steken op de pennen voor een heerlijke wintertrui van de tweed breiwol van Canada Tweed van Lammy. Een prachtige breiwol waar je zo’n warme wintertrui van maakt of een heerlijke zachte sjaal.

Nieuw is het breigaren Emma van Langyarns. Het garen bestaat uit verschillende materialen en heeft verdikkingen in de draad. Dit prachtige breigaren in warme winterkleuren breit heel mooi en soepel op. Dat valt niet uit te leggen in woorden, maar in de winkel hebben we een voorbeeld.

Zoek je een kraamcadeautje?

Kijk bij Colors ook eens voor een schattig babycadeautje. We hebben een leuk pakketje met een, bij elkaar passend, beertje en lief slabbetje waar je zelf de naam van de baby op borduurt. Zo krijgt de nieuwe wereldburger van jou een heel persoonlijk geschenk.

Kom vooral eens kijken in de winkel en laat je inspireren.

Veel stofjes zijn in de aanbieding. We hebben een groot assortiment haak- en breigaren en alles om te borduren. Kortom: we hebben voor elke handwerkster wat wils. En is er dan onverhoopt toch iets wat we niet hebben, dan kunnen we het altijd voor je bestellen. Geen probleem!

img-20171017-wa0003

img-20171017-wa0002