Wij gaan verhuizen!

Nee, niet schrikken! We gaan gewoon verder en ook niet heel ver weg.

Na 4 jaar in Krimpen aan den IJssel verhuizen we een dorp verder, naar Krimpen aan de Lek. Daar vonden we een pand waar we wonen en werken met elkaar kunnen combineren. De winkel aan huis dus.

Onze nieuwe winkel is gevestigd aan de Middelland 48b in Krimpen aan de Lek.

Een mooi dijkhuis met een fijne winkelruimte in het onderhuis en parkeerruimte voor de deur. Praktisch is ook dat bus 194 voor de deur stopt. Dus je ziet, we zijn daar goed bereikbaar.

Door dit prachtige pand te kopen en wonen en winkel samen te voegen zijn we ervan verzekerd dat we door kunnen gaan met onze mooie stoffen-, fournituren- en wolwinkel, want dat is wat we het liefst doen.

Inmiddels wordt er al hard gewerkt aan ons nieuwe onderkomen. Begin mei hopen we iedereen te verwelkomen met de nieuwste vrolijke voorjaarsstoffen, ons standaardassortiment unistoffen, haak- en breigarens, borduurmaterialen en nog veel meer. Wel zullen we eind april een weekje dicht gaan maar daarover word je uiteraard tijdig geïnformeerd.

 We hebben iets nieuws!

Beiers Bont – Jobelan - Aïda

Beiers Bont – Jobelan – Aïda

Mooie gordijnstof gekocht, maar nu moeten ze nog gemaakt worden?

Het maakt niet uit waar de gordijnstof gekocht is. Via Knip en Klaar Gordijn regelen wij dat de gordijnen straks keurig bij je voor het raam hangen.

Een enkele plooi of een dubbele, gaat het om vitrage, vouwgordijnen of embrassen? Het wordt gemaakt zoals je het wilt. Je meet zelf de ramen op en brengt de gordijnstof bij Colors. Knip en Klaar Gordijn levert alles perfect op maat gemaakt thuis af. Meer informatie vindt je op www.knipenklaargordijn.nl en natuurlijk bij ons in de winkel.

Onze handwerkafdeling groeit gestaag

Klanten vragen en wij voldoen zo goed mogelijk aan de wens. Zo breidt ons assortiment steeds iets meer uit. Precies met dat waar vraag naar is. Handdoeken en gastendoekjes met Aïdarand en verschillende borduurstoffen, zoals Jobelan en Beiers Bont. Is er iets niet bij? Dan bestellen we het gewoon.

Bijna Moederdag

Voor de borduursters hebben we een leuk cadeau-idee. De 35 nieuwste kleuren DMC Mouliné in een blik. Samen met een extra opbergblik, voor de losse draden want een echte borduurster gooit niets weg, en 5 patroonkaarten. Elke fanatieke borduurster wordt heel blij met zo’n cadeau, want de nieuwste kleuren móet ze natuurlijk ook hebben.

 

Benieuwd naar onze nieuwe winkel? 

Middelland 48b

Middelland 48b

DMC – nieuwe kleuren in cadeauverpakking

DMC – nieuwe kleuren in cadeauverpakking

colors

Knip en Klaar Gordijn